How do you adopt industry 4.0 in your business?

Industrie 4.0 Enquête: waar staat uw organisatie?
 

Welkom bij de EasyStep2 enquête over Industrie 4.0 adoptie


De belofte van Industrie 4.0 voor het Nederlandse MKB is groot. Organisaties die de verandering omarmen kunnen sneller innoveren en krijgen meer ruimte om ambities te verwezenlijken. Maar hoe ver zijn wij met de overstap naar deze nieuwe manier van werken? Om daar antwoord op te vinden heeft EasyStep2 deze enquête georganiseerd.

 
[qsm quiz=4]

Direct aan de slag met Industrie 4.0?

Wilt u meer doen met Industrie 4.0 binnen uw organisatie en zoekt u een goed begin? Doorloop de onderstaande stappen om de transformatie in gang te zetten. Zoekt u iemand om met u mee te denken? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.


Stap 1: De juiste mindset

Industrie 4.0 gaat niet over technologie, maar over een nieuwe manier van denken en werken. Het begint met opnieuw durven dromen. Stel uzelf de volgende vraag: wat wil ik met mijn organisatie bereiken? Zet het op papier en gebruik het als leidraad om tussenliggende stappen te bedenken.

Stap 2: Durf te experimenteren

Industrie 4.0 gaat niet over één grote stap, maar over een verzameling kleine stappen die samen tot iets groots leiden. Zet geen grote projecten op touw, maar verzin kleine experimenten. Laat ze bij succes groeien en dank ze bij falen net zo eenvoudig weer af.

Stap 3: Ga innoveren

Wat is er nodig om uw droom uit te laten komen? Andere processen? Nieuwe expertises? Andere machines? Verse samenwerkingen? Laat de waan van de dag los en maak een lijst van mogelijke tussenstappen die aan het grotere doel bij kunnen dragen.

Stap 4: Omarm verandering

Experimenten geven nieuwe mogelijkheden én nieuwe inzichten. Omarm de verandering die dit voor uw organisatie brengt en gebruik de flexibiliteit om te blijven bewegen. Minstens zo belangrijk: durf terug te gaan naar stap 1 en uw ambitie te herijken.

Zoek de verbinding op en laat uw bedrijf groeien

EasyStep2 verkoopt Dynamics 365 Business Central zowel via de Microsoft Cloud of via een Azure Private Cloud. Wilt u gewoon starten met Business Central of wilt u hulp bij het implementeren neem dan contact op via onderstaande link zodat we u kunnen helpen met de juiste keuze en prijzen.
Ik wil nu naar de cloud!