EasyStep2Lean en MbitIT fuseren tot EasyStep2

EasyStep2Lean en MbitIT fuseren tot EasyStep2
 

ICT partner voor het MKB MbitIT en LEAN-specialist EasyStep2Lean gaan samen verder als EasyStep2. Onder de nieuwe naam gaan eigenaars en oprichters Maarten Pouwels en Rick Blom zich focussen op complete en innovatieve oplossingen voor Industry 4.0 georiënteerde MKB-organisaties. Met de samenwerking wordt expertise op het gebied van LEAN en Dynamics NAV gecombineerd met Cloud-integratie en de gespecialiseerde ondersteuning die MKB’ers nodig hebben om zorgeloos van de voordelen van ICT te kunnen genieten.

 
Perfect geïntegreerde ICT-ondersteuning

Rick Blom: “De samenwerking met MbitIT lag sterk voor de hand. Samen hebben we de kracht om meer voor onze klanten te doen. Wij bieden nu niet alleen perfect geïntegreerde ICT-ondersteuning, maar kunnen ook optreden als change managers. Zelfs voor goed ingezette implementaties kan acceptatie op de werkvloer een struikelblok zijn. Wij zetten onze ervaring in om de werkvloer te activeren. Op die manier krijgen we juist een positieve bijdrage bij de implementatie. Die hechte band met de werkvloer helpt ons om onze oplossing strakker aan te laten sluiten bij de praktijk.”

Image
"Samen met EasyStep2Lean kunnen we veel breder gaan opereren"
Lang gekoesterde ambities realiseren
Maarten Pouwels: “Samen met EasyStep2Lean kunnen we veel breder gaan opereren. Onze bestaande klanten krijgen een sterke partner die ze kan helpen om lang gekoesterde ambities te realiseren. Nieuwe klanten kunnen bij één dienstverlener terecht om de volledige ICT- ondersteuning uit te laten voeren. Wij hebben een breed dienstenportfolio met daarin onder meer LEAN-methodologie, Cloud, ICT-ondersteuning in de breedste zin van het woord en Industry 4.0 expertise.”
Drie perspectieven op Industry 4.0
MbitIT en EasyStep2Lean gaan samenwerken onder de naam EasyStep2. De nieuwe organisatie steunt op drie pilaren: EasyStep2Lean, EasyStep2Cloud en EasyStep2Connect. Deze drie pilaren staan voor perspectieven waarmee de implementatie van Industry 4.0 wordt benaderd. Maarten: “In praktijk brengen wij deze drie perspectieven samen. Vooral tijdens de opzet van een implementatie gebruiken we het onderscheid. Wij brengen zo in kaart waar een organisatie de meeste winst kan halen. Op basis daarvan stellen we de prioriteiten. Dat helpt ons om tot een snelle en passende Industry 4.0 implementatie te komen.”
 
Succesvolle samenwerking
De ambitie achter de samenwerking vertaalt zich inmiddels in succes. Rick: “We hebben met de samenwerking ambitieuze nieuwe klanten weten aan te trekken en bestaande partnerships versterkt. Inmiddels zijn we druk aan het uitbreiden. We verwelkomen nieuwe collega’s en gaan op korte termijn verhuizen naar een groter pand in het hart van Nijmegen. Op die verhuizing komen we op korte termijn uitgebreid terug. Ook digitaal vernieuwen wij. Op dit moment lanceren wij de website van EasyStep2. Wie alvast een kijkje wil nemen kan terecht op www.easystep2.nl.”
SITE BEKIJKEN