EasyStep2 verhuist kantoor naar Nijmegen, data naar de cloud

EasyStep2 verhuist kantoor naar Nijmegen, data naar de cloud
 
Per 1 maart is EasyStep2 officieel verhuisd naar Nijmegen. Vanuit rijksmonument Het Vlaams Arsenaal wordt hard gewerkt aan innovaties voor producerende MKB-bedrijven. Een tweede verhuizing, deze van alle digitale assets, vond gelijktijdig plaats. EasyStep2 brengt de eigen adviezen in praktijk en is volledig gemigreerd naar de cloud.
 
Naadloze overgang naar de cloud
Voor klanten van EasyStep2 zal de verhuizing naar de cloud niet direct merkbaar zijn. Alle bestaande diensten zijn naadloos overgezet naar de nieuwe omgeving. Op de langere termijn zal deze migratie de uptime verder verhogen, support vereenvoudigen en zorgen dat er sneller gereageerd kan worden op nieuwe ontwikkelingen in de markt.
Aansluiten bij Industry 4.0
Door alle eigen producten en middelen in de cloud te zetten kan EasyStep2 beter aansluiten bij de ontwikkelingen rondom Industry 4.0. De service kan naar een hoger plan getild worden. Klanten kunnen sneller rekenen op slimme innovaties. Door de flexibiliteit van de cloud is het eenvoudiger om met standaardoplossingen specifieke problemen te verhelpen. Daarnaast kan EasyStep2 effectiever inspelen op upgrades.
Servers naar de cloud
One-stop-shop voor innovatieve productiebedrijven
Minstens zo belangrijk: de cloud maakt het uitbreiden van de EasyStep2-oplossing veel eenvoudiger. Zodra een nieuwe add-on, app of oplossing geïmplementeerd is, kan deze soepeler voor klanten uitgerold worden. Dit maakt van EasyStep2 een one-stop-shop voor innovatieve productie en logistieke bedrijven.
Snel de behoefte van de markt kunnen volgen.
 
EasyStep2 breidt uit
Achter de schermen is EasyStep2 bezig met een uitbreiding van het eigen team. Dat is inmiddels al meer dan verdubbeld. Maarten Pouwels, eigenaar EasyStep2: “De Cloud maakt een indrukwekkende versnelling van innovatie mogelijk. Om op het voorfront van de mogelijkheden te blijven, hebben wij besloten te investeren in nieuwe collega’s. Dat helpt de dienstverlening hoog houden en zorgt dat EasyStep2 de innovatiebelofte waar kan blijven maken.”
SITE BEKIJKEN